Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: MFF-mittfältaren lånas ut: "Klockrent"

Sillybloggen

Kvällsposten var först med att rapportera om Falkenbergs intresse att låna Malmö FF:s Samuel Adrian.

– Samuel kom tillbaka fint i fjol efter sin skada och behöver ut och spela nu, så vi tittar på alternativ där han får rejält med ansvar och minuter. Sedan får vi se när något kan bli klart för honom, kommenterade sportchef Daniel Andersson tidigare för Kvällsposten.

På onsdagseftermiddagen bekräftade klubbarna att lånet blir av.

– Det känns väldigt bra. Efter att jag pratat med personer i klubben och lyssnat på min magkänsla så känns det som helt rätt steg för mig. Det är en klubb med ambitioner och spelstilen passar mig bra. Jag har fått bra intryck. Ju längre tid som gick desto mer rätt känns det. Jag är väldigt redo för att dra igång och träna med laget. och visa vad jag går för, säger Samuel Adrian till klubbens hemsida.

ANNONS

Även FFF:s sportchef Håkan Nilsson är nöjd med lösningen.

– Vi har haft koll på Samuel i flera år. Vi hade lite diskussioner med MFF om honom innan han gick till Kalmar FF 2019. När möjligheten dök upp igen tyckte vi att det var klockrent för vår del. Det är en hårt arbetande fotbollsspelare som är skolad i MFF. Vi är övertygade om att han kan göra bra nytta för oss. Det är en bra kille och vi ser fram emot att se honom utvecklas här. Vi är jättenöjda

Lånet sträcker sig över säsongen 2021. Mittfältaren skrev nyligen på ett nytt treårskontrakt med MFF.

Publicerad 2021-01-20 18:05

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto