Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Djurgården nära jamaicansk anfallare

5v

Djurgården har värvat friskt under det här transferfönstret och kommer dessutom att ta in fler spelare inför den kommande säsongen. Sportchefen Bosse Andersson har tidigare bekräftat att klubben mer eller mindre säkrat en ung anfallare, men som dock behöver arbetstillstånd och tillåtelse att resa till Sverige, då spelaren inte är en EU-spelare.

– Vi planerar för att det ska komma in en icke EU-spelare, men det är inte säkert att vi lyckas med det. Det är ganska mycket administrativa grejer som ska lösas i och med att det är speciella restriktioner som råder i hela världen gällande resande, sa han i förra veckan till Fotbollskanalen.

ANNONS

Nu uppger Expressen att det rör sig om den jamaicanske anfallaren Peter McGregor, 19. Han kommer från Duhaney Park FC i Jamaica och kommer att resa till Stockholm när allt pappersarbete är klart. Enligt tidningen kommer Djurgården att låna anfallaren med en köpoption.

Publicerad 2021-01-20 kl 20:38

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto