Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Traustason kan lämna MFF för utländsk klubb

5v

Malmö FF:s isländske mittfältare Arnor Ingvi Traustason, 27, fick i fjol varierat med speltid när MFF tog SM-guld. Traustason gjorde ett mål och en assist på 20 matcher, varav elva från start, i allsvenskan. Nu rapporterar Kvällsposten att Traustason kan lämna MFF inför säsongen 2021.

Traustason har kontrakt med MFF över 2021, men enligt tidningens uppgifter har MFF nu fått ett bud från MLS-laget New England Revolution på spelaren. MLS-klubben uppges även ha lagt fram ett lukrativt avtal till den 27-årige mittfältaren. Samtidigt skriver även tidningen att det finns ett utbrett intresse och att även italienska Serie B-laget Lecce är intresserat.

ANNONS

Traustason anslöt inför säsongen 2018 till Malmö FF från Rapid Wien. Han har tidigare även en bakgrund med spel i bland annat Aek Aten och IFK Norrköping. Traustason gjorde under sin första säsong i MFF fyra mål och fyra assist på 22 allsvenska matcher. Under säsongen 2019 ökade han därefter poängproduktionen till sju mål och åtta assist på 27 seriematcher.

Publicerad 2021-01-20 kl 17:39

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto