Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Lämnar Kalmar FF - klar för superettan-klubb

Sillybloggen

Nu är det klart att York Rafael lämnar Kalmar FF för spel i AFC Eskilstuna. Det bekräftar klubbarna på torsdagseftermiddagen.

– York har haft ett önskemål sedan i höstas att hitta en ny miljö där han kan få mer speltid och utvecklas vidare. När möjligheten med AFC dök upp har det gått väldigt snabbt. Vi vill från Kalmar FF:s sida tacka York för hans insatser och önskar honom lycka till framöver, säger KFF:s sportchef Jörgen Petersson i ett pressmeddelande.

Spelaren själv ser fram emot att ta sig an en ny miljö i ett nytt lag.

– Jag har haft två väldigt bra år i Kalmar och har trivts oerhört bra i staden och med laget. Det känns tungt att lämna men det har varit mitt önskemål för att få mer speltid och ta nästa kliv för att bli så bra som möjligt. Jag vill rikta ett stort tack till alla runt föreningen som på olika sätt har bidragit till att jag har trivts så bra i Kalmar FF.

Annons

York Rafael kom till Kalmar FF inför säsongen 2019 och debuterade i bortamatchen mot just AFC Eskilstuna. Sammanlagt blev det 36 matcher för KFF.

Publicerad 2021-01-21 19:38

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto