Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Sheffield United försöker locka till sig Lingard

5v

Jesse Lingard har inte spelat en enda ligaminut för Manchester United den här säsongen. 28-åringen har fått nöja sig med två starter och ett inhopp i de inhemska cuperna med en sammanlagd speltid på 179 minuter. Därför är det knappast någon hemlighet att den engelske landslagsmannen kan lämna Old Trafford i januari.

West Ham, Tottenham och franska Nice är några av klubbarna som sägs vara intresserade av Lingard, enligt Daily Mirror. Men nu kommer ett annat, kanske lite oväntat, namn med i bilden: Premier League-jumbon Sheffield United.

ANNONS

Chris Wilder, Sheffield Uniteds tränare, ska ha satt igång en övertalningskampanj för att värva Lingard till Bramall Lane. Daily Mirror rapporterar att Wilder lovat Lingard en viktig roll i laget – både på och utanför planen – i Sheffield Uniteds försök att undvika nedflyttning.

Publicerad 2021-01-21 kl 15:48

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto