Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Elfsborg nära att sälja anfallare

Sillybloggen

Det var inför säsongen 2019 som Elfsborg plockade in Deniz Hümmet från Trelleborgs FF. Under sitt första år i Boråsklubben fick anfallaren gott om speltid och noterades för tre mål på 24 allsvenska matcher.

Under förra säsongen hade Hümmet det dock tyngre och i somras lånades han ut från Elfsborg till Örebro i hopp om att få fart på produktionen. Och så blev det. På tolv matcher i ÖSK noterades Hümmet för fem mål och fyra framspelningar.

Nu är Hümmet åter igen en Elfsborg-spelare, men suget efter att återvända till klubben var inte speciellt stort i början av januari.

I en intervju med Nerikes Allehanda sa Hümmet:

– Jag tror att alla förstår att jag inte är supertaggad på att återvända dit. Men jag har kontrakt och jag respekterar det. Vi får se helt enkelt.

Och nu verkar han vara på väg bort från Elfsborg, enligt uppgifter till Expressen. Tidningen skriver att Boråsklubben är nära att sälja anfallaren och man ska vara överens med turkiska Hatayspor om en övergång.

Annons

– Vi kan inte kommentera klubbar. När det gäller Deniz vet vi att han ser sig om efter andra utmaningar och vi är positiva till det. Dyker det upp något som är bra för honom och för oss så har vi en dialog. Vi är inte överens med någon klubb och vi har en dialog med ett antal lag, säger Elfsborgs klubbchef Stefan Andreasson.

Enligt Expressen ska det enda som nu återstår vara för Hümmet själv att komma överens med den turkiska klubben.

Publicerad 2021-01-22 17:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto