Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

VG: Elfsborg har fått bud på lagkaptenen - kan hamna i belgisk klubb

12v

Kommer Sivert Heltne Nilsen att spela i Elfsborg kommande säsong? Det är en fråga som många sökt svar på de senaste veckorna.

ANNONS

Elfsborgs lagkapten har kopplats samman med en flytt till sin tidigare klubb Brann, men den norska klubben har inte kommit överens med Elfsborg, som ska ha nobbat flera bud. Och nu kan Heltne Nilsen i stället hamna i en belgisk klubb, enligt uppgifter till norska VG.

Tidningen skriver att Elfsborg fått in ett bud på mittfältaren som ska vara bra mycket högre än de som Brann lagt. Heltne Nilsen ska också vara intresserad av den belgiska klubben, enligt VG, som också skriver att mittfältaren får en högre lön i Belgien kontra vad Brann erbjudit.

Elfsborgs klubbchef Stefan Andreasson uttalade sig om Heltne Nilsens framtid under lördagen.

– Det är en ständig fråga, har inget mer att säga än att vi haft en del dialog med Brann tidigare, vi får leva med spekulationer under den här perioden (när transferfönstret är öppet). Det är alltid kul att våra spelare är eftertraktade av stora klubbar, när det är läge för beslut så tar vi det. Sivert en spelare som har intresse från många klubbar, sa han till Fotbollskanalen.

ANNONS
Publicerad 2021-01-24 kl 20:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto