Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Officiellt: J-Södra värvar från Danmark

11v

Jönköpings Södra gjorde under söndagskvällen klart med sitt tredje nyförvärv inför den kommande säsongen i superettan. J-Södra meddelade att danske talangen Mohammad Fazal, 18, ansluter till klubben från danska laget Lyngby för ett kontrakt över tre år.

ANNONS

– Jag är en vänsterfotad spelare, som har bra bollteknik och är snabb. Jag är väldigt sugen på att komma igång och det ska bli kul att träna med laget i morgon (måndag), säger Fazal i en kommentar på klubbens hemsida.

J-Södras nye huvudtränare Patric Jildefalk om nyförvärvet:

– En spelare som var okänd för mig, men genom ett arbete av scoutinggruppen gick det fort att bli intresserad. Han är en aggressiv och offensiv spelare, som kan spela på hela vänsterkanten. Han har spetskompetenser som vi saknar på den kanten i dag, vilket blir intressant ur ett konkurrensperspektiv. Han kommer att ge Södra mycket energi med sin spelstil.

Fazal har bland annat erfarenhet från spel med Danmarks U18-landslag.

ANNONS
Publicerad 2021-01-25 kl 07:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto