Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Trots agentens markering - turkisk storklubb uppges vilja ha Krafth

12v

Sveriges landslagsback Emil Krafth, 26, är inne på sin andra säsong med Newcastle. Han anslöt under sommaren 2019 från Amiens, har kontrakt till sommaren 2023 och är den här säsongen noterad för nio framträdanden i alla turneringar, men kopplades nyligen ihop med en flytt från England. Krafth uppgavs nämligen vara aktuell för turkiska storklubben Istanbul Basaksehir, men sedan satte hans agent Patrick Mörk ner foten gällande det.

ANNONS

– Emil trivs jättebra och vill stanna kvar. Han lever sin dröm att spela Premier League och Newcastle vill också att han stannar. Det är en ickefråga. Det har funnits bud där Emil kunnat få en högre lön än vad han har nu, men han trivs bra, sa Mörk till Fotbollskanalen.

Nu uppger ändå turkiska tv-kanalen 360 att Galatasaray är intresserat av svensken. Möjligen vill den turkiska klubben ersätta sin nuvarande norske högerback Martin Linnes, som har fått gott om speltid under den här säsongen med 17 framträdanden i alla turneringar.

Galatasaray är just nu på andra plats i Süper Lig, medan Newcastle är på 16:e-plats i Premier League.

Publicerad 2021-01-25 kl 08:16

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto