Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Back lämnade Arsenal - nu i kontakt med Liverpool

11v

Arsenal meddelade i förra veckan att den grekiske mittbacken Sokratis Papastathopoulos, 32, lämnar klubben i förtid. Papastathopoulos kom inte till spel med Arsenal i en enda match den här säsongen och därmed kom parterna överens om att bryta avtalet.

ANNONS

Nu uppger The Athletic att Liverpool har varit i kontakt med Papastathopoulos. Enligt The Athletic hade Liverpool först inte planerat att täcka upp för långtidsskadade mittbackarna Virgil van Dijk och Joe Gomez i januari, trots att klubben kopplats ihop med flera mittbackar, men nu uppges Jürgen Klopps manskap ändå ha tagit kontakt med den grekiske backen.

Enligt The Athletic är det dock mer troligt att Papastathopoulos väljer att skriva på för grekiska storklubben Olympiakos, som också uppges vara intresserat av backens tjänster. Papastathopoulos anslöt under sommaren 2018 till Arsenal från Borussia Dortmund. Tidigare har han även erfarenhet från spel i bland annat Werder Bremen, Genoa, Milan och AEK Aten.

Publicerad 2021-01-25 kl 10:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto