Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Dzeko lämnar Roma - efter bråk med tränaren

12v

När Roma blev utslaget i den italienska cupen efter 2-4 mot Spezia gjorde laget ett byte för mycket, och skulle således förlorat matchen även om de lyckats vinna. Som följd av det fick lagets “team manager” Gianluca Gombar sparken.

ANNONS

Det gillade inte spelarna. Lagets anfallare och lagkapten Edin Dzeko och några av lagkamraterna ska ha vägrat att träna i protest. Till följd av det lämnades Dzeko utanför matchtruppen till ligamatchen mot Spezia, enligt tränaren var det en skada, men i italiensk media hette det bråk med tränaren.

Nu uppger Goal att Dzeko kommer lämna klubben. 34-åringen har tidigare kopplats ihop med Juventus. Det är lite mer än en vecka tills det att transferfönstret stänge i Italien, och enligt Goal jobbar Roma på en flytt för anfallaren.

Publicerad 2021-01-25 kl 19:17

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto