Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Belgisk klubb budar på Elfsborg-mittfältare

Sillybloggen

Elfsborgs norske mittfältare Sivert Heltne Nilsen, 29, har under senaste tiden kopplats ihop med en flytt från Borås och allsvenskan. Först kom rapporter om att Brann lagt flera bud på Heltne Nilsen, som Elfsborg nobbat, och sedan rapporterade norska tidningen VG i helgen att en belgisk klubb lagt ett högre bud än Branns tidigare bud på norrmannen. VG:s uppgifter gjorde även gällande att Heltne Nilsen kan tänka sig en flytt till Belgien, då det innebär en högre län än vad Brann kan erbjuda.

Nu bekräftar Branns tränare Kåre Ingebrigtsen att klubben inte kommer att fortsätta att försöka få in Heltne Nilsen till nästa säsong.

– Vi har dragit oss ur Sivert-ärendet. När det blev aktuellt för honom att prata med en belgisk klubb var vi klara, säger tränaren enligt norska tidningen Aftenposten.

Samtidigt skriver i sin tur Het Laatste Nieuws att belgiska laget Waasland-Beveren, som är jumbo i den belgiska högstaligan, har lagt ett bud på norrmannen.

Heltne Nilsen anslöt under sommaren 2019 till Elfsborg från danska laget AC Horsens. 29-åringen har kontrakt med Borås-laget över 2023. Elfsborgs klubbchef Stefan Andreasson har tidigare inte velat uttala sig om intresset för lagkaptenen.

Annons

– Det är en ständig fråga. Jag har inget mer att säga än att vi haft en del dialog med Brann tidigare. Vi får leva med spekulationer under den här perioden (när transferfönstret är öppet). Det är alltid kul att våra spelare är eftertraktade av stora klubbar, och när det är läge för beslut så tar vi det. Sivert en spelare som har intresse från många klubbar, sa han nyligen till Fotbollskanalen.

Publicerad 2021-01-26 10:19

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto