Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Talang jämförs med Salah och Greenwood - nu aktuell för Liverpool

Sillybloggen

Championship-klubben Derby Countys högerytter Kaide Gordon, 16, jämförs, enligt engelska tidningen Liverpool Echo, med både Liverpools Mohamed Salah och Manchester Uniteds Mason Greenwood. Än så länge är dock talangen långt ifrån den nivån, då han så sent som i december i fjol gjorde debut i den engelska andraligan med ett kort inhopp i 4-0-segern mot Birmingham City. Gordon har i stället främst spelat med Derbys U18-lag den här säsongen.

Nu uppger Liverpool Echo att Liverpool vill värva talangen för mellan en och tre miljoner pund, mellan drygt 11 och 34 miljoner kronor. Enligt tidningen anses Gordon vara en av de bästa 16-åringarna i Europa, samtidigt som han under förra säsongen blev utsedd till bästa spelare i Derbys akademi. Därmed uppges Liverpool vilja lägga beslag på talangen.

Liverpool uppges dock även ha konkurrens om spelaren från både Manchester United och Tottenham, som också rapporteras tro på spelaren. Gordon kan däremot först skriva på ett professionellt kontrakt när han fyller 17 år den 5 oktober i år.

Annons
Publicerad 2021-01-26 13:35

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto