Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bekräftat: Trots alla rykten - talang blir kvar i United

Sillybloggen

Manchester Uniteds talangfulle vänsterback Brandon Williams, 20, har under den här säsongen fått knapp speltid med endast sex A-lagsmatcher, varav en match i Premier League. Engelsmannen har därmed rapporterats vara aktuell för en utlåning till både Newcastle och Southampton över resten av säsongen, men nu slår tränaren Ole Gunnar Solskjær fast att Williams blir kvar i United, åtminstone över den resterande delen av den här säsongen.

– Brandon kommer att stanna. Han spelade med U23-laget under lördagen, då han behöver vara i matchform. Han har jobbat väldigt hårt. Vi har inte fler spelare som vi vill släppa. Vi behöver ha en stark trupp, säger norrmannen till Sky Sports.

Williams är fostrad i Manchester United och har kontrakt med klubben till sommaren 2024. Manchester United kryssade under lördagen mot Arsenal (0-0) på Emirates Stadium och är placerat på andra plats i Premier League.

Annons
Publicerad 2021-01-30 23:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto