Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Elfsborg uppges göra rockad - dansk in i stället för Heltne Nilsen

Sillybloggen

Det var tidigare i veckan som Borås Tidning uppgav att Elfsborgs lagkapten Sivert Heltne Nilsen var nära en övergång till belgiska Waasland-Beveren då Elfsborg accepterat ett bud på omkring 4,5 miljoner kronor för mittfältaren. Under lördagen skriver Aftonbladet att övergången är helt klart och att Boråsklubben gjort klart med en ny spelare – André Römer, 27.

Dansken kommer närmast från Randers och väntas kosta Elfsborg omkring fyra miljoner kronor. Han kan både spela på mittfältet och i backlinjen och väntas skriva på ett fyraårsavtal.

Aftonbladet uppger också att Elfsborgs mittback Joseph Okumu ser ut att bli kvar i klubben – trots att Elfsborg fått bud på omkring 30 miljoner kronor på den talangfulle mittbacken.

Elfsborgs klubbchef Stefan Andreasson till Fotbollskanalen:

– Fortsättning följer till transferfönstret stänger. Fönstret är öppet och några saker kommer säkert hända sista dagarna här. Vi får se vad som sker.

Annons
Publicerad 2021-01-30 08:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto