Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Dortmund kan sälja Haaland redan nu - ny klubb in i jakten

11v

Erling Braut Haaland gör succé i Borussia Dortmund och under årets säsong har den norske anfallaren noterats för 14 mål på 13 matcher i Bundesliga.

ANNONS

De senaste veckorna har Haaland också kopplats samman med en flytt från Dortmund där en rad klubbar, bland annat Chelsea och Real Madrid, uppgetts vara intresserade. Och det finns en anledning för Dortmund att sälja anfallaren redan nu.

Haaland sitter på ett avtal som går ut sommaren 2024, men redan sommaren 2022 aktiveras en utköpsklausul på 75 miljoner euro, motsvarande 750 miljoner kronor, skriver France Football. Därför ska det vara dumdristigt av Dortmund att inte sälja anfallaren innan det då man kan få betydligt bättre betalt redan nu, enligt France Football, som skriver att Haaland just nu värderas till 100 miljoner euro, motsvarande en miljard kronor.

Vad som också framgår i France Footballs artikel är att en ny klubb ska vara intresserat av Haaland – nämligen Manchester City. Både klubben och managern Pep Guardiola sägs vara sugna att knyta åt sig anfallaren och ska dessutom vara redo att lägga en stor del av sin budget på Haaland.

ANNONS
Publicerad 2021-01-30 kl 08:59

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto