Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Bekräftat: Irandusts utlandsflytt spricker

10v

BK Häckens talangfulle mittfältare Daleho Irandust, 22, har under senaste veckorna spekulerats vara aktuell för Dynamo Kiev, Groningen och Toulouse. Senaste tiden har dock den franska Ligue 2-klubben rapporterats vara det hetaste spåret, och tidigare i veckan kom rapporter om att Irandust varit på plats i Frankrike, men sedan återvänt till Hisingen igen.

ANNONS

Nu rapporterar Aftonbladet att affären har spruckit. Tidningen skriver att Irandust blev läkarundersökt av Toulouse, och att den franska klubben då kom fram till att svensken behöver operera sig för en höftskada och troligen blir borta från spel i runt tre månader. Därmed vill den franska klubben nu inte värva spelaren för vad som uppges vara 19 miljoner kronor.

– Jag kan bekräfta att det inte blir någon affär med Toulouse, säger Häckens sportchef Martin Ericsson till Aftonbladet.

Ericsson berättar vidare, för tidningen, att han nu räknar med att Irandust blir kvar i Häcken om det inte händer något mer i det här transferfönstret.

Irandust stod i fjol för sex mål och fyra assist på 23 matcher i allsvenskan. Han har tillhört Häcken under hela sin seniorkarriär, men har även tre A-landskamper och åtta U21-landskamper på cv:t. Irandust har kontrakt med Häcken över 2021.

ANNONS
Publicerad 2021-01-31 kl 23:35

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto