Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Liverpool nära mittback - överens om övergångssumman

Sillybloggen

Liverpool har under den här säsongen haft stora skadeproblem i backlinjen. Virgil van Dijk och Joe Gomez drog i fjol på sig långtidsskador, samtidigt som Joel Matip och Fabinho också har varit borta på grund av skadebekymmer. Liverpool har samtidigt blandat och gett i Premier League, och nyligen bekräftade tränaren Jürgen Klopp att klubben jobbar på en lösning på skadekrisen i backlinjen.

Nu uppger Sky Sports att Liverpool är nära att värva den engelske mittbacken Benjamin Davies, 25, från Championship-laget Preston North End. Uppgifterna gör gällande att parterna har kommit överens om en övergångssumma på runt två miljoner pund, drygt 23 miljoner kronor.

Enligt Daily Telegraph-journalisten John Percy är det klart att spelaren kommer att genomföra den obligatoriska läkarundersökningen under måndagsmorgonen.

Davies har just nu kontrakt med Preston till i sommar. Den här säsongen är han hittills noterad för 19 framträdanden i den engelska andraligan. Liverpool vann tidigare under söndagen mot West Ham borta med 3-1 i ligan. Liverpool är placerat på tredje plats i den engelska högstaligan.

Annons
Publicerad 2021-01-31 21:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto