Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Försvararen återvänder till Varberg

Sillybloggen
IFK Norrköping - Malmö FF
IFK Norrköping
Malmö FF
STREAMA IMORGON
Hammarby IF - Kalmar FF
Hammarby IF
Kalmar FF
STREAMA PÅ SÖNDAG
GAIS - IF Brommapojkarna
GAIS
IF Brommapojkarna
STREAMA PÅ SÖNDAG
BK Häcken - Mjällby AIF
BK Häcken
Mjällby AIF
STREAMA PÅ SÖNDAG
IFK Göteborg - Djurgårdens IF
IFK Göteborg
Djurgårdens IF
STREAMA PÅ MÅNDAG

Oliver Stanisic är klar för en återkomst till Varbergs Bois. Försvararen återvänder till klubben efter två säsonger i superettan med Örgryte, där han totalt gjorde 42 matcher.

– Det känns väldigt, väldigt bra skulle jag säga. Någonstans var det i Varberg som jag fick chansen att testa på spel inom elitfotbollen och superettan. Att nu få komma tillbaka och spela i allsvenskan känns både roligt och spännande, säger 26-åringen.

Han fortsätter:

– Det är en otrolig bedrift som Joakim ”Jocke” Persson och laget har stått för, att gå från negativt kval 2018 till att året efter kliva upp i Allsvenskan. Jag har följt laget nära och hela tiden gillat ”Jockes” tänk kring fotboll och deras tydliga spelidé. Det är en typ av fotboll jag tycker om och är väldigt imponerad av det man uträttat.

Annons

Tränaren Joakim Persson kommenterar övergången:

– Oliver har skaffat sig två års erfarenhet i ÖIS sedan vi sågs senast. Han är en riktig lagspelare som är fysiskt stark med ledarskapsförmåga och en skaplig högerfot. Vi såg förra året att vi blev straffade när vi fick skador i backlinjen och det kommer även krävas rotation under kommande säsong för att undvika skador. Konkurrenssituationen i backlinjen kommer göra oss gott.

Stanisic spelade i Varberg säsongerna 2017-2018.

Publicerad 2021-02-01 15:05

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto