Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Rojo slutligen på väg bort från Manchester United

Sillybloggen

Marcos Rojo, 30, går igenom en tung period i Manchester United. Argentinaren har inte spelat en enda minut för A-laget den här säsongen – delvis på grund av en vadskada – och har ryktats bort från Old Trafford under lång tid.

I början av januari bekräftade dessutom United-managern Ole Gunnar Solskjær att Rojo skulle lämna klubben senast i sommar när argentinarens kontrakt löper ut.

Nu rapporterar brittiska Goal.com att Rojo är på väg hem till Argentina, där han är nära en flytt till storklubben Boca Juniors. United ska enligt Goal.com ha gått med på att bryta Rojos kontrakt i förtid för att underlätta övergången.

Det argentinska transferfönstret stänger dock först den 19 februari, så det är möjligt att Rojos övergång dröjer ett tag till.

En annan försvarsspelare som kan lämna United – i det här fallet på lån – är 18-årige talangen Teden Mengi. Mittbacken gjorde sin A-lagsdebut i förra säsongens Europa League och är lagkapten för Uniteds U23-lag. Han förväntas ansluta till Derby County, där Wayne Rooney är manager, på ett lån för resten av säsongen.

Annons

Även andra ungdomsspelare som mittfältaren Ethan Galbraith och målvakten Matej Kovar kan komma att lånas ut från United, rapporterar Goal.com.

Publicerad 2021-02-01 15:45

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto