Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Storklubben bekräftar - värvar Upamecano i sommar: "Det är klart"

Sillybloggen

RB Leipzigs mittback Dayot Upamecano, 22, har dragit till sig intresse från många klubbar runt om världen. Under fredagen skrev The Guardians Fabrizio Romano att Bayern München var favoriter att värva mittbacken, men att Chelsea och Liverpool fanns med i racet.

Upamecano har en utköpsklausul på 42,5 miljoner euro (drygt 425 miljoner kronor) i hans kontrakt som blir aktiv i sommar. Under fredagskvällen bekräftar Bayern Münchens sportchef Hasan Salihamidzic för Bild att de är överens med Upamecano, och att han kommer ansluta i sommar.

– Jag kan bekräfta att Upamecano till Bayern är klart. Vi är väldigt glada och vi har haft bra diskussioner med Dayot och hans agent under flera månader, säger Salihamidzic och fortsätter:

– I slutändan kände spelaren, hans familj och hans representanter att Bayern var det bästa alternativet. Dayot Upamecano kommer att spela i Bayern München de kommande fem åren.

Annons

Totalt gjorde Upamecano 139 matcher för RB Leipzig.

Publicerad 2021-02-12 21:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto