Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Neymar har ringt Messi

Sillybloggen

Lionel Messis framtid i Barcelona är fortsatt oviss. Argentinaren ville redan under förra sommaren lämna den spanska storklubben, men blev i slutändan kvar och i sommar går kontraktet ut. Paris Saint-Germain och Manchester City är då två storklubbar som uppges vilja knyta till sig spelaren.

Nu uppger franska tidningen L’Équipe att PSG-stjärnan Neymar har ringt Messi i ett försök att övertyga stjärnan om att komma till PSG. Ännu är det dock oklart om Messi kan tänka sig en flytt till den franska storklubben. Under tisdagskvällen ställs Messis Barcelona mot just PSG i första åttondelsfinalmötet i Champions League. Då kommer dock Neymar inte till spel med anledning av skadeproblem. Returen spelas sedan den 10 mars.

Messi är den här säsongen noterad för 19 mål och åtta assist på 28 framträdanden. Han har tillbringat hela sin seniorkarriär i Barcelona och har vunnit allt som går att vinna på klubblagsnivå med storlaget.

Annons
Publicerad 2021-02-16 09:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto