Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Suarez hemliga klausul - kan lämna gratis

2v

Luis Suarez, 34, anslöt förra sommaren till Atlético Madrid från Barcelona och har hittills imponerat med 16 mål och två assist på 22 framträdanden den här säsongen. Samtidigt har Atlético levererat fina resultat. Madrid-klubben toppar La Liga och är vidare till åttondelsfinal i Champions League.

Nu rapporterar spanska tidningen Marca att det finns flera “hemliga” klausuler i Suarez avtal, som delvis gör att han kan få bonusar ekonomiskt, men som även gör att han kan lämna klubben. Suarez har egentligen kontrakt till sommaren 2022, men kan, enligt Marca, lämna gratis i sommar i enlighet med en klausul. Vidare har han redan uppfyllt en klausul om en bonus, då han stått för över 15 mål så här långt. Ytterligare en bonus, som uruguayanen kan få, är om han gör 20 mål den här säsongen.

ANNONS

Marca skriver dock vidare att det inte är troligt att Suarez väljer att lämna gratis i sommar, då han trivs väldigt bra med att arbeta under tränaren Diego Simeones ledning i klubben. Atlético uppges heller inte vara oroligt över att Suarez vill utlösa den klausulen. Suarez förväntas stanna i klubben till avtalstidens slut sommaren 2022.

Publicerad 2021-02-16 kl 08:19

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto