Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: PSG vill ha två miljarder för Mbappé

Sillybloggen

200 miljoner euro, motsvarande cirka 2 miljarder svenska kronor. Det är prislappen som PSG satt på Kylian Mbappé, enligt den ansedda franska tidningen Le Parisien. Mbappé, som blev stor hjälte med ett hattrick i gårdagens seger mot Barcelona, har ett kontrakt som löper ut sommaren 2022. Tidningen skriver att man i utgångsläget inte vill sälja, men att det i år handlar om att förlänga kontraktet eller att spelaren får lämna. Och sommarens fönster tros då vara det sista som man kan få rikligt betalt för sin guldklimp. Tidningen skriver att frågan ”återigen är akut”.

Bland klubbar som potentiellt skulle kunna vara intresserade, och klara av övergångssumman plus en årslön på cirka 30 miljoner euro, nämns Real Madrid, Liverpool, Manchester City och Juventus (om Ronaldo säljs). Barcelona har som bekant ekonomiska bekymmer och bedöms inte ha musklerna.

Mbappe skrev på för PSG 2017.

Han själv sa så här om framtiden, enligt Marca, i slutet av januari:

– Jag är inne i en period av reflektion. Jag vill veta vad jag vill för mig själv de kommande åren – var jag vill vara. Jag är lycklig här, men jag vill inte skriva på ett kontrakt och lämna ett år senare.

Annons
Publicerad 2021-02-17 14:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto