Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Real Madrid kan få svårt att värva talang: "Har kanske inte råd"

Sillybloggen

Real Madrid har under senaste tiden kopplats ihop med Rennes franske jättetalang Eduardo Camavinga, 18. “Marängerna” uppges visa intresse för spelaren för en framtida värvning, men möjligen kommer den spanska storklubben inte att ha råd. Det menar i varje fall spelarens agent Jonathan Barnett.

– Real Madrid går igenom en väldigt svår tid och kanske har de spanska lagen inte råd med honom alls. Vi får tyvärr vänta och se vad som händer, säger agenten enligt Bold.dk och fortsätter:

– Utifrån mitt perspektiv är Real Madrid en bra klubb att spela förr, men Eduardo har många klubbar att välja bland om Rennes släpper honom. Vi måste sätta oss ner och prata med Rennes och andra klubbar.

Camavinga har kontrakt med Rennes till sommaren 2022 och är den här säsongen noterad för ett mål och två assist på 26 framträdanden. Han har även gjort ett mål på tre matcher med Frankrikes A-landslag.

Annons
Publicerad 2021-02-19 20:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto