Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

HBK-managern efter Antonsson-uppgifterna: "Jätteduktig forward"

Sillybloggen

Malmö FF-anfallaren Marcus Antonsson, 29, gjorde i fjol ett mål och två assist på åtta matcher, varav sju från start, i allsvenskan och blev sedan utlånad till norska Stabaek under andra halvan av säsongen, där han stod för ett mål och två assist på tio framträdanden i den norska högstaligan. Antonsson har kontrakt med MFF över 2021, men i veckan uppgav FotbollDirekt att den allsvenska nykomlingen Halmstads BK har kontaktat MFF om anfallaren och fått klartecken att höra av sig till 29-åringen. HBK ska även ha fått höra av Antonsson att spelaren är intresserad av en flytt.

Nu berättar HBK:s manager Magnus Haglund, för Hallandsposten, att han inte vill kommentera uppgifterna, men att han tycker att Antonsson är en skicklig spelare.

– Det är en jätteduktig forward. Men det är i dagsläget en hypotetisk fråga, säger han till Hallandsposten.

Antonsson sa tidigare i vinter, i en intervju med Fotbollskanalen, att han vill stanna i Malmö FF.

– Det är klart att ambitionen är att jag ska fajtas om att ta den startplatsen här i Malmö, sa Antonsson då.

Antonsson har en bakgrund med spel i HBK, då han till viss del är fostrad i föreningen och tillhörde klubben över säsongen 2014, då han sedan flyttade vidare till Kalmar. Vidare har han även representerat Leeds United och Blackburn Rovers i England.  

Annons
Publicerad 2021-02-20 23:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto