Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Raiola förklarar Pogba-utspel: "Det gör mitt liv tråkigare"

Sillybloggen

Det var i december som Mino Raiola gick ut och bekräftade att Paul Pogba ville lämna Manchester United. Det uttalandet backar han från nu och tonar ner spekulationer om att hans uttalande skulle skapat irritation hos Manchester Uniteds tränare Ole Gunnar Solskjær.

– Jag tror inte att det gjorde någon instabil eftersom de (Manchester United) var inne i en fin form då. De ledde till och med Premier League för en stund, säger Raiola till BBC och fortsätter:

– Du tror att stora spelare som Paul Pogba eller Ole Gunnar Solskjær, som vunnit allt i sitt liv, skulle bli instabila av vad Mino Raiola säger? Snälla, kom igen. Men jag pratar inte om det längre. Det gör mitt liv lite tråkigare, men det är vad det är.

Raiola menar vidare att alla hans uttalanden skapar reaktioner i England.

– Oavsett vilken åsikt jag har, så går alla i England bärsärkagång och säger att jag är den värsta agenten, eller den bästa. Och klubbarna blir så stressade av journalister och allmänheten så jag har lärt mig att inte prata så mycket.

Annons
Publicerad 2021-02-23 20:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto