Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Milan känner oro över mittfältares utköpsklausul

7v

Milan-mittfältaren Ismael Bennacer, 23, har så här långt gjort en bra säsong i Serie A. Bennacer har visserligen haft skadebekymmer senaste tiden, men inledde samtidigt säsongen på ett imponerande sätt.

ANNONS

Nu uppger italienska sajten Calciomercato.com att Milan känner oro för att spelaren har en utköpsklausul på 50 miljoner euro, drygt 500 miljoner kronor. Spelaren har trots allt lyft sig i år, och möjligen kan därmed någon annan storklubb slå till i sommar.

Bennacer har i dagsläget kontrakt med Milan till sommaren 2024. Han anslöt under sommaren 2019 från Empoli, men har även en bakgrund med spel i Arsenals U-lag, samt i franska lagen Tours FC och AC Arles. Mittfältaren är den här säsongen noterad för fyra assist på 20 framträdanden.

Publicerad 2021-02-26 kl 08:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto