Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Manchester City intresserat av Alexander Isak

Sillybloggen

Manchester City-managern Pep Guardiola överväger att lägga in en stöt på Real Sociedad-anfallaren Alexander Isak. Det rapporterar den brittiska tabloiden Daily Mirror.

Isak är just nu inne i en glödhet målform med nio mål på de sex senaste ligamatcherna, varav ett hattrick i senaste matchen mot Deportivo Alaves. Sammanlagt har svensken stått för tolv fullträffar i La Liga den här säsongen, vilket bara är sex färre än Lionel Messi som toppar skytteligan.

Alexander Isak köptes till Sociedad från Borussia Dortmund för cirka 70 miljoner kronor sommaren 2019. Nu är 21-åringen värd det tiodubbla, enligt Daily Mirror. Dortmund sägs ha en överenskommelse på plats för att utnyttja sin återköpsklausul och värva tillbaka Isak för cirka 300 miljoner kronor, men Isak ska vara motvillig till att återvända.

Annons

Manchester City följer svenskens framfart och om de bestämmer sig för att försöka värva Isak i sommar är det troligt att de erbjuder både pengar och spelare i utbyte.

Publicerad 2021-02-27 13:32

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto