Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Guardiola och Raiolas Zlatan-schism sätter inte stopp för Haaland-värvning

7v

Norges succéspelare Erling Haaland, 20, öser in mål i både Bundesliga och Champions League. Hans framfart har fått många klubbar att visa intresse, och nyligen berättade hans agent Mino Raiola att det finns tio klubbar som kan köpa anfallaren i sommar. Fyra av dessa är Premier League-klubbar.

ANNONS

Manchester City ryktas vilja ersätta Sergio Agüero i sommar, med just Haaland. Att Haaland har just Raiola som agent kan bli ett problem. Agenten har tidigare gått hårt åt Citys tränare Pep Guardiola och kallat honom “en absolut nolla”.

Raiola har även Zlatan Ibrahimovic som agent, och under svenskens tid i Barcelona blev Raiola osams med Guardiola på grund av hans behandling av Zlatan. Nu skriver Daily Mail att schismen mellan Raiola och Guardiola inte kommer sätta stopp för en värvning av Haaland.

En källa från City har även sagt följande till The Mirror:

– Vi har varit i kontakt med Mino Raiola tidigare och om han representerar en spelare vi är intresserade av kommer det inte att vara ett problem.

Haaland har under säsongen gjort 17 mål på 18 Bundesliga-matcher. I Champions League leder anfallaren skytteligan med åtta mål på fem matcher. Utöver Manchester City har Real Madrid och Chelsea varit de två klubbar som det ryktats mest om. Även om Dortmunds sportchef Marc Zorc uteslutit en övergång.

ANNONS

– Haaland kan inte, vill inte och kommer inte byta klubb, sa Zorc nyligen enligt AS.

Publicerad 2021-02-28 kl 12:34

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto