Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: United kan tvingas betala miljonbelopp till Cavani

7v

Manchester United har ännu inte bestämt sig för om man vill utnyttja optionen i Edinson Cavanis avtal om en förlängning med ett år. Den 34-årige anfallarens nuvarande avtal sträcker sig fram till i sommar.

ANNONS

Nu uppger engelska tidningen The Times att United måste betala 1,75 miljoner pund, drygt 20,5 miljoner kronor till spelaren om klubben inte väljer att förlänga avtalet. Det är sedan tidigare förutbestämt, men möjligen väljer i stället United att förlänga med spelaren.

Cavani anslöt i fjol till United från Paris Saint-Germain och är den här säsongen noterad för sju mål och två assist på 24 framträdanden. Cavani har även en bakgrund med spel i Napoli och Palermo i Europa.

Publicerad 2021-02-28 kl 08:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto