Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Expresidenten: Real Madrid vill köpa Salah

7v

Real Madrid är intresserat av att köpa Liverpool-stjärnan Mohamed Salah, 28, i sommar, men kan få svårt att erbjuda pengarna som krävs för att landa värvningen. Det säger Real Madrids förre president Ramon Calderon till ON Time Sports, vilka Goal.com refererar till.

ANNONS

– Han är en fantastisk spelare och en målskytt. Han hjälpte Liverpool genom att ge sitt bästa, men jag tror inte de kommer släppa honom. Salah är självklart eftertraktad av Real Madrid, men Liverpool skulle be om mycket pengar. Salah är en stor spelare med fantastisk potential, och alla klubbar vill köpa sådana talanger, men jag tror inte att Real Madrid har den ekonomiska styrkan att värva Salah, säger Calderon.

Salahs nuvarande kontrakt med Liverpool går ut sommaren 2023. Egyptiern har gjort 24 mål på 36 matcher den här säsongen och blir en nyckelspelare i Liverpools jakt på en Champions League-plats under våren.

Publicerad 2021-03-01 kl 18:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto