Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Inter följer Pekings jättetalang

Sillybloggen

IFK Norrköpings isländske talang Isak Bergmann Johannesson, 17, imponerade i fjol med tre mål och nio assist på 28 framträdanden i allsvenskan. 17-åringen gjorde redan under 2019 allsvensk debut, men fick i fjol sitt stora genombrott, vilket lett till stort intresse. Fotbollskanalen har kunnat berätta att Liverpool scoutat mittfältaren på plats i Norrköping och det har även ryktats om att klubbar som Manchester United, Juventus och Real Madrid har koll på 17-åringen.

Nu rapporterar sajten Fcinter1908.it att den italienska storklubben Inter följer spelaren. Sajten skriver att Bergmann Johannesson är en av flera spelare som storklubben har ögonen på. Inter uppges redan ha sett ett par av spelarens matcher och kommer även att fortsätta följa spelaren de närmaste månaderna. Sajten skriver även att det finns intresse från bland annat Manchester United och Juventus.

Bergmann Johansson anslöt inför säsongen 2019 till Norrköping från Akranes. 17-åringen har representerat flera isländska U-landslag och gjorde i fjol A-landslagsdebut mot England i Nations League.

Annons
Publicerad 2021-03-01 16:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto