Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Tottenham ger sig in i kampen om Real Madrid-ytter

7v

Real Madrids spanske ytter Lucas Vazquez, 29, har under en längre tid spekulerats vara på väg bort från den spanska storklubben. Vazquez har avtal till i sommar och kan då lämna klubben för en ny utmaning i karriären. Tidigare har det kommit uppgifter om att Everton är intresserat, men nu verkar Liverpool-klubben få konkurrens om spelarens signatur.

ANNONS

Den engelska tidningen Daily Star uppger att Tottenham har gett sig in i kampen om att värva spelaren i sommar och därmed skulle det kunna bli 29-åringens första flytt utanför England. Vazquez är till viss del fostrad i Real Madrids akademi, men har vid ett tillfälle även blivit utlånad till Espanyol.

Vazquez är den här säsongen noterad för två mål och fem assist på 25 framträdanden. Spanjoren har bland annat varit med och vunnit tre Champions League-titlar och två La Liga-titlar under sin tid i “Marängerna”.

Publicerad 2021-03-01 kl 17:19

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto