Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: West Ham vill värva Chelsea-anfallare

Sillybloggen

Chelsea-anfallaren Tammy Abraham, 23, har under den här säsongen imponerat med tolv mål och sex assist på 30 framträdanden. Anfallaren har kontrakt med London-klubben till sommaren 2023, men nyligen kom uppgifter om att han vill avvakta med att gå in i nya kontraktsförhandlingar, då Chelsea kopplas ihop med en värvning av Erling Braut Haaland. Om norrmannen skulle ansluta ramlar troligen Abraham ner i rangordningen bland klubbens anfallare.

Nu uppger engelska tidningen Daily Start att West Ham har gjort den engelska anfallaren till sitt huvudmål att värva i sommar. West Ham-tränaren David Moyes uppges vara angelägen om att stärka upp sin offensiv och rapporteras därmed se Abraham som ett bra alternativ. Om West Ham dock inte kan få in Abraham, så uppges klubben även följa Arsenals Eddie Nketiah och Brentfords Ivan Toney.

Abraham är fostrad i Chelsea, men har genom åren blivit utlånad till Bristol City, Swansea City och Aston Villa. Under de två senaste säsongerna har han spelat med Chelseas A-lag.

Annons
Publicerad 2021-03-02 15:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto