Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Allsvensk klubb budar på Lahne

Sillybloggen

Tidigare Brommapojkarna- och AIK-anfallaren Jack Lahne, 19, tillhör sedan vintern 2019 franska andraligaget Amiens, men har sedan dess fått ont om speltid. Under första halvan av förra säsongen var han utlånad till Örebro SK och den här säsongen är han så här långt noterad för fyra matcher i den franska andraligan. Lahne har under senaste tiden kopplats ihop med en flytt tillbaka till Sverige, och nyligen uppgav Expressen att BK Häcken är intresserat av löftet och att parterna har träffats för samtal.

Nu uppger GP att Hisingen-laget har lagt ett bud på anfallaren och att det rör sig om ett lån med en köpoption, som Amiens nu får ta ställning till om man vill gå vidare med.

Lahne kom senast till spel i Frankrike den 19 september i fjol och har sedan dess inte spelat en enda tävlingsmatch med klubbens A-lag. I fjol gjorde han även en assist på tio matcher med ÖSK i allsvenskan.

Annons
Publicerad 2021-03-03 17:09

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto