Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Young vill återvända till engelsk klubb

6v

Ashley Young, 35, lämnade för lite mer än ett år sedan Manchester United för spel i Inter och fick under den gångna säsongen gott om speltid i Italien. Även den här säsongen har engelsmannen fått stort förtroende med 26 matcher, men sedan i slutet av januari har han dock tappat sin startplats i laget.

ANNONS

Nu uppger engelska tidningen Daily Mirror att Young är redo att lämna Inter i sommar för en flytt tillbaka till England. 35-åringens avtal med Inter löper ut den sista juni i sommar och därmed är han då fri att gå. Young uppges vilja återvända till engelska Championship-laget Watford, som han är fostrad i och representerade fram till vintern 2007, då han lämnade för spel i Aston Villa.

Watford tampas just nu i toppen av Championship om uppflyttning till Premier League, men Young uppges vilja skriva på för klubben oavsett vilken division som klubben spelar i nästa säsong. Young har bland annat gjort sju mål och tio assist på 39 A-landskamper med Englands landslag.

Publicerad 2021-03-03 kl 18:29

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto