Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Young vill återvända till engelsk klubb

Sillybloggen
Napoli - Atalanta
Napoli
Atalanta
STREAMA IMORGON
Genoa - Frosinone
Genoa
Frosinone
STREAMA IMORGON
Torino - Monza
Torino
Monza
STREAMA IMORGON
Fotbollslördag Europa: Lazio - Juventus
Lazio
Juventus
STREAMA IMORGON
Fiorentina - Milan
Fiorentina
Milan
STREAMA IMORGON
Inter - Empoli
Inter
Empoli
STREAMA PÅ MÅNDAG

Ashley Young, 35, lämnade för lite mer än ett år sedan Manchester United för spel i Inter och fick under den gångna säsongen gott om speltid i Italien. Även den här säsongen har engelsmannen fått stort förtroende med 26 matcher, men sedan i slutet av januari har han dock tappat sin startplats i laget.

Nu uppger engelska tidningen Daily Mirror att Young är redo att lämna Inter i sommar för en flytt tillbaka till England. 35-åringens avtal med Inter löper ut den sista juni i sommar och därmed är han då fri att gå. Young uppges vilja återvända till engelska Championship-laget Watford, som han är fostrad i och representerade fram till vintern 2007, då han lämnade för spel i Aston Villa.

Watford tampas just nu i toppen av Championship om uppflyttning till Premier League, men Young uppges vilja skriva på för klubben oavsett vilken division som klubben spelar i nästa säsong. Young har bland annat gjort sju mål och tio assist på 39 A-landskamper med Englands landslag.

Annons
Publicerad 2021-03-03 18:29

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto