Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Vidal kan lämna Inter

6v

Tidigare Barcelona-, Bayern München- och Juventus-mittfältaren Arturo Vidal, 33, anslöt i fjol till Inter med ett kontrakt till sommaren 2022. Vidal har under den här säsongen varit en viktig spelare i Milano-klubben med två mål och två assist på 28 matcher, och nu ser Inter ut att vara på väg att vinna Serie A.

ANNONS

Men möjligen kan Vidal lämna Inter före kontraktets slut.

Enligt Le 10 Sports är Marseille intresserat av att plocka in den chilenske mittfältaren framöver, då klubbens nye tränare Jorge Sampaoli tycker om spelaren. Sampaoli har tidigare basat över Vidal i Chiles A-landslag mellan 2012 och 2016, vilket gör att parterna känner till varandra väl. Uppgifterna gör vidare gällande att Inter vill sänka sina lönekostnader i truppen, och då kan ett alternativ därmed vara att göra sig av med Vidal.

Publicerad 2021-03-04 kl 17:47

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto