Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Wolves sänker prislappen på spanske landslagsmannen

5v

Adama Traoré stal många rubriker i fjol med sin blixtrande snabbhet och fina poängproduktion, då han noterades för fyra mål och nio assist på 37 matcher. Resultatet blev att flera storklubbar intresserades av yttern, men då Wolves krävde 70 miljoner pund (830 miljoner kronor) för Traoré så avskräcktes intresset.

ANNONS

Den här säsongen har Traoré dock haft stora problem med formen. 25-åringen har bara noterats för en assist på 27 Premier League-matcher. Därför kommer Wolves att sänka prislappen på spanjoren i sommar, uppger Daily Mail.

Istället för 70 miljoner pund, skriver Daily Mail att Wolves kan komma att acceptera ett bud på 45 miljoner pund (530 miljoner kronor) om någon klubb erbjuder det. Inte bara ska klubben vara beredda att göra det, men Wolves-tränaren Nuno Santo Espirito ska även han ha gått med på att släppa Traoré ifall man får det erbjudandet för honom.

Tidigare har bland annat Manchester City och Traorés moderklubb, FC Barcelona, uppgetts vara intresserade av den spanske landslagsmannen.

Publicerad 2021-03-06 kl 23:54

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto