Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Officiellt: Miiko Albornoz klar för klassisk klubb

6v

Den tidigare Malmö FF-spelaren Miiko Albornoz har varit klubblös sedan han lämnade tyska Hannover i somras. Tidigare under hösten började det florera rykten om att den chilenska landslagsspelaren var på väg till den klassiska klubben Colo Colo i Chile.

ANNONS

Nu har klubben presenterat Albornoz på sin Twitter.

– Jag har alltid sagt att jag skulle vilja spela i Chile någon gång och när Colo-Colo kontaktade mig och visade mig ett projekt kände jag mig omedelbart väldigt bra att komma och spela, säger han i en kommentar.

Publicerad 2021-03-07 kl 08:44

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto