Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Coman nobbar Bayerns erbjudande - United intresserat

Sillybloggen

Bayern Münchens stjärnspelare Kingsley Coman, som i fjol avgjorde Champions League-finalen, har kontrakt med den tyska storklubben till sommaren 2023, men kan möjligen lämna klubben innan dess.

Engelska tidningen Daily Mail rapporterar nu att Bayern München har erbjudit Coman en kontraktsförlängning med tre år, men att spelaren nobbat den tyska klubbens första förslag. Därmed är förhandlingarna just nu avbrutna. Coman uppges vilja tjäna mer än 140 000 pund, drygt 1,6 miljoner kronor i veckan.

Manchester United kan därmed möjligen nypa fransmannen framöver. Enligt den engelska tidningen är United redo att betala Coman 260 000 pund, drygt tre miljoner kronor i veckan. United måste dock först komma överens med Bayern München om det ska bli en övergång.

Coman anslöt under sommaren 2015 till Bayern München från Juventus och är den här säsongen noterad för sex mål och tolv assist på 27 framträdanden. Han har varit med och vunnit fem tyska ligatitlar och en Champions League-titel under sin tid i klubben, men har även gjort fem mål på 25 A-landskamper med Frankrikes landslag.

Annons
Publicerad 2021-03-09 08:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto