Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Liverpool intresserat av "brasilianskt underbarn"

6v

Sajten Sport Witness rapporterar att Liverpool följer den 16-årige brasilianske ytterforwarden Angelo Gabriel. Talangen debuterade för Santos i höstas – endast 15 år gammal, och han har redan satt stort avtryck med sina dribblingar och snabbhet. Även Real Madrid uppges vara intresserat av att knyta till sig brassen. La Liga-klubben gjorde en liknande värvning 2019, när de plockade in Rodrygo från Santos, för en summa som rapporterades ligga på 45 miljoner euro.

ANNONS

Enligt samma källa ska båda klubbarna vara beredda att agera för att få till en affär. Utköpsklausulen sägs ligga på 60 miljoner euro för talangen, som benämns som ett “underbarn”. Gabriel har gjort nio ligamatcher för Santos sedan debuten i oktober.

Publicerad 2021-03-10 kl 18:37

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto