Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Galna uppgifter: Manchester City intresserat av Gabriel Gudmundsson

Sillybloggen

Gabriel Gudmundsson är fostrad i Halmstads BK:s akademi och 2019 lämnade han klubbens A-lag för spel i nederländska Groningen, som han fortfarande tillhör. Under årets säsong har Gudmundsson noterats för fem assist på 19 matcher i ligaspelet och allt som oftast har den förre HBK-spelaren fått spela ytterback, även om han också kan spela högre upp i plan.

Nu kommer minst sagt oväntade uppgifter om att 21-åringen ska ha intresse på sig från flera storklubbar. Det är Forza Italian Football som uppger att bland annat Ajax, Borussia Dortmund och självaste Manchester City ska visa intresse för Gudmundsson.

Två andra klubbar som också ska vara intresserade av Gudmundsson, och där intresset är mer konkret enligt Forza Italian Football, är Napoli och Leipzig som ska följa Gudmundsson, vars avtal med Groningen sträcker sig till sommaren 2022.

“Kul med intressen, men just nu fokuserar jag bara på Groningen. Resten tar jag efter säsongen”, skriver Gudmundsson i ett sms till Fotbollskanalen.

Annons

Fotbollskanalen har sökt Gudmundssons agent Martin Dahlin utan framgång.

Publicerad 2021-03-15 19:35

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto