Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Juventus transfermål - så kan framtiden se ut för Kulusevski

5v

Juventus har inte imponerat under den här säsongen i Serie A. Den italienska storklubben åkte i förra veckan ut i åttondelsfinalen i Champions League och är samtidigt på tredje plats i den italienska högstaligan. Nu spekulerar den italienska tidningen La Gazzetta dello Sport i hur Turin-laget kan bygga om för framtiden.

ANNONS

Enligt den italienska tidningen är tre spelare aktuella för Juventus, Atalantas vänsterback Robin Gosens, 26, som uppges vara värd runt 400 miljoner kronor, Sassuolos centrale mittfältare Manuel Locatelli, 23, som uppges vara värd runt 400 miljoner kronor och Marseilles anfallare Arek Milik, 27, som i dagsläget är utlånad från Napoli och uppges vara värd runt 120 miljoner kronor.

La Gazzetta dello Sport rapporterar vidare att Juventus svenske mittfältare Dejan Kulusevski, med ovan nämnda förstärkningar, lär ta en plats på Turn-lagets innermittfält. Juventus tränare Andrea Pirlo öppnade även så sent som i helgen för att Kulusevski kan komma att agera mer centralt framöver. Kulusevski har främst utgått från en position som anfallare och högerytter den här säsongen, men har även agerat centralt när han utgått från högerkanten, då Juan Cuadrado, som högerback, stormat fram längs samma kant.

ANNONS
Publicerad 2021-03-17 kl 08:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto