Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: United intresserat av portugisisk succéspelare

Sillybloggen

Manchester United har under en längre tid rapporterats vara intresserat av att värva engelske landslagsyttern Jadon Sancho från Borussia Dortmund. Enligt engelska tidningen The Telegraph har United nu hittat ett lite billigare alternativ till Borussia Dortmunds guldklimp.

Den engelska tidningen uppger att Manchester United är intresserat av Sportings portugisiske högerytter Pedro Goncalves, 22, som den här säsongen är noterad för 15 mål och fem assist på 26 framträdanden. Goncalves uppges ha en utköpsklausul på runt 611 miljoner kronor och därmed kan det blir en billigare affär för United än vid en värvning av Sancho, som rapporteras vara värd lite mer än en miljard kronor.

Annons

Tidningen skriver även vidare att Ole Gunnar Solskjær skulle kunna uppskatta Goncalves, då 22-åringen är mångsidig och både kan spela på en kant och centralt i banan. I dagsläget har dock spelaren kontrakt med den portugisiska klubben till sommaren 2025.

Goncalves är noterad för två mål på fem landskamper med Portugals U21-landslag.

Publicerad 2021-03-17 06:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto