Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Agüero aktuell för Premier League-rival

3v

Manchester Citys anfallsstjärna Sergio Agüero, som under senaste åren haft stora skadeproblem, är nu tillbaka i spel igen, men sitter på ett utgående avtal med den engelska storklubben och kan därmed lämna i sommar efter tio år.

Nu uppger engelska tidningen Daily Mail att Chelsea och Barcelona övervakar Agüeros situation i City och kan göra ett försök att värva spelaren i sommar. Agüero uppges vilja stanna i Premier League, men har ännu inte haft samtal med Manchester City om ett nytt kontrakt, vilket kan tala för en övergång till Chelsea. London-klubben var även med i jakten på den argentinske anfallaren när han först valde att flytta till England, men valde Manchester City.

ANNONS

Barcelona uppges samtidigt ha haft kontakt med Agüero om en gemensam framtid, men faller möjligen på om 32-åringen vill stanna på de brittiska öarna.

Agüero är den här säsongen noterad för tre mål på 14 framträdanden. Han anslöt under sommaren 2011 från Atlético Madrid, men har även en bakgrund med spel i argentinska laget Independiente. Agüero har varit med och lett City till fyra ligatitlar och nio engelska cuptitlar, samtidigt som han har gjort flest mål i klubbens historia.

Publicerad 2021-03-18 kl 07:19

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto