Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Igboananike på väg att lämna Sirius - nära ny klubb

3v

Sirius-anfallaren Kennedy Igboananike, 32, anslöt inför förra säsongen, men fick knapp speltid med endast en match från start och tre inhopp i allsvenskan 2020. Den nigerianske anfallaren har kontrakt med Uppsala-laget över 2021, men verkar nu vara aktuell för en flytt till en ny klubb.

Expressen uppger att Igboananike är på väg att lämna Sirius och just nu befinner sig på Åland för att skriva på för det finländska högstaligalaget IFK Mariehamn. Igboananike förväntas under fredagen genomföra den obligatoriska läkarundersökningen och sedan skriva på ett avtal med den finländska klubben över 2021.

ANNONS

Igboananike har tidigare en bakgrund med spel i Örebro SK, AIK, Djurgårdens IF och Vasalund IF på svensk mark. Han har även spelat i flera olika lag utomlands, däribland Chicago Fire och DC United i MLS.

Publicerad 2021-03-19 kl 07:08

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto