Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

United sägs redo att lägga över 500 miljoner kronor på Wolves-ytter

3v

Wolverhamptons portugisiske ytter Pedro Neto, 21, har under den här säsongen imponerat med fem mål och fyra assist på 29 matcher i Premier League. Nu ryktas han därmed vara aktuell för en flytt till en större klubb.

ANNONS

Engelska tidningen The Sun uppger att Manchester United håller ögonen på spelaren och kan lägga ett bud på 50 miljoner pund, drygt 588 miljoner kronor. United uppges helst vilja få in Jadon Sancho från Borussia Dortmund eller Jack Grealish från Aston Villa, men möjligen lyckas man inte med det och ses Neto som ett bra alternativ.

Neto har i dagsläget kontrakt med Wolverhampton till sommaren 2025. Han kom till klubben under sommaren 2019 från Lazio, men har även en bakgrund med spel i Braga i Portugal. Neto har även gjort ett mål på en A-landskamp med Portugals landslag. Han gjorde debut i november i fjol mot Andorra i en träningsmatch.

Publicerad 2021-03-21 kl 09:43

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto