Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bekräftat: Bayern München diskuterade Zlatan-övergång

Sillybloggen

Zlatan Ibrahimovic är mannen det talas om – i flera sammanhang. Under torsdagen gjorde han landslagscomeback efter fem år, vilket han krönte med en assist till Viktor Claesson som gjorde matchens enda mål.

Nu bekräftar Bayern Münchens hederspresident Uli Hoeness att de diskuterade en övergång med svensken för några år sedan, utan att specificera exakt när. Affären föll på Zlatans lönekrav.

– Hans löneanspråk var gudomligt höga, sa han enligt SportBild-journalisten Christian Falk, som hänvisar till tv-kanalen RTL.

Parterna har en historia sedan tidigare. Hoeness riktade skarp kritik mot Zlatan i samband med hans bok “Jag är Zlatan Ibrahimovic” släpptes i Tyskland 2013.

– Zlatan vill bara lägga fokus på något annat än att han har misslyckats i så många klubbar. Varje gång kommer han till en klubb som en frälsare men lämnar som ett problem, sa Hoeness till tyska Bild och kallade svensken för “primadonna”

Annons
Publicerad 2021-03-26 08:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto