Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Braithwaite kan lämna Barça - aktuell för ny klubb

1v

Barcelona värvade för lite mer än ett år sedan den danske anfallaren Martin Braithwaite, 29, från konkurrenten Leganés. Dansken har sedan dess fått gott om speltid i den spanska storklubben och är den här säsongen noterad för sju mål och fyra assist på 36 framträdanden i alla turneringar.

Braithwaite har kontrakt med Barcelona till sommaren 2024, men nu uppger Gol Digital att Barcelona vill göra sig av med anfallaren i sommar för att lämna plats åt en värvning av Memphis Depay. Valencia uppges vara intresserat av Braithwaite och möjligen kan därmed den danske anfallaren gå till konkurrenten.

ANNONS

Braithwaite ryktades även under förra sommaren vara aktuell för en flytt från klubben, men då främst till West Ham och Premier League. Barcelona uppges värdera dansken till mellan tio och tolv miljoner euro, mellan drygt 102 och 123 miljoner kronor. Tidigare har han tillhört klubbar som Middlesbrough, Toulouse och Bordeaux.

Publicerad 2021-04-03 kl 21:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto